Wat is outplacement?

Wanneer u worstelt met de vraag ‘wat is outplacement?’, geven we u daar bij NCMconsult graag antwoord op! Outplacement is een traject die begint wanneer u net bent ontslagen of toe bent aan een nieuwe uitdaging. Bij NCMconsult werkt u in een periode van ongeveer zes maanden samen met een van onze loopbaanadviseurs. Onze adviseur zal u helpen met zowel coaching als het daadwerkelijke zoeken naar een nieuwe baan. Outplacement zal uw kansen op het vinden van een nieuwe baan die bij u past aanzienlijk vergroten. Het helpt namelijk bij het hervinden van energie en zelfvertrouwen, iets wat belangrijk is wanneer u gaat solliciteren op een nieuwe baan. Lees verder om te weten te komen wat outplacement via NCMconsult precies inhoudt!

Outplacement bij NCMconsult

Tijdens ons outplacement traject staat u onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde adviseurs. Samen met uw persoonlijke adviseur zult u gaan werken aan het volgende:

  • Het in kaart brengen van persoonlijke eigenschappen, sterktes en zwaktes, en competenties;
  • Het verkennen van de arbeidsmarkt en het bepalen van de zoekrichting;
  • Opzetten van een persoonlijk plan van aanpak.

Dit outplacement traject is een traject op maat met persoonlijke aanpak. Iedere situatie is anders. Iedereen heeft persoonlijke wensen en kan een ander doel hebben dat hij of zij wilt bereiken. Door middel van deze persoonlijke aanpak streven wij naar het beste resultaat voor u en uw verdere carrière. Op deze manier gaat u de komende jaren weer vol plezier en energie naar uw werk. Dit zal uw loopbaan de positieve impuls geven die u nodig heeft.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over ons outplacement traject of over onze andere diensten, waaronder loopbaanadvies, verzuimbegeleiding en duurzame inzetbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder op weg. Neem ook een kijkje op ons blog om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

Volg ons ook op LinkedIn!