Outplacementbegeleiding

Bent u reeds ontslagen of wilt u de stap zetten naar een andere functie? NCMconsult kan u hierbij ondersteunen middels outplacementbegeleiding! Bij ons bestaat outplacement uit zowel het coachen als adviseren bij het zoeken naar een nieuwe of een andere baan. Wat is outplacement? En hoe ziet het traject van outplacementbegeleiding bij NCMconsult eruit? Dat lichten we u graag toe!

Wat is outplacement?

Outplacement is een ondersteuning dat begint wanneer u net bent ontslagen of toe bent aan een nieuwe uitdaging. Door middel van outplacementbegeleiding zullen uw kansen op het vinden van een nieuwe baan die bij u past aanzienlijk vergroten. Bij outplacement staat het hervinden van energie en zelfvertrouwen namelijk centraal. Dit zijn twee aspecten die belangrijk zijn wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe baan. NCMconsult ondersteunt u tijdens het ontwikkelen van deze aspecten!

Outplacementbegeleiding door NCMconsult

Hoe ziet outplacementbegeleiding bij NCMconsult eruit? Dat vertellen we u graag! Tijdens het traject bij NCMconsult staat u onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde adviseurs. Samen met uw persoonlijke adviseur werkt u aan onder andere het volgende:

Outplacementbegeleiding

  • Persoonlijke eigenschappen, sterktes en zwaktes, competenties, en de wensen en mogelijkheden ten aanzien van uw loopbaan in kaart brengen;
  • Kansen op de arbeidsmarkt verkennen;
  • Een persoonlijk actieplan opstellen waarin we samen de noodzakelijke stappen plannen die leiden tot de gewenste loopbaankoers;
  • Ondersteuning bij het opstellen van uw CV en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek;
  • Ondersteunen bij het opbouwen van een netwerk welke de kans op het vinden van een passende baan significant groter maakt.

Dit doen we door middel van gerichte opdrachten, oefeningen en coachgesprekken. Bovendien heeft NCMconsult testmaterialen, technieken en methodieken ter beschikking die u op weg kunnen helpen.

Samen werken aan uw kansen op de arbeidsmarkt?

Bent u geïnteresseerd in outplacementbegeleiding? Neem gerust contact met ons op! Ons traject kan zowel door particulieren als bedrijven worden aangevraagd. U kunt ook bij ons terecht voor loopbaanadvies, duurzame inzetbaarheid en verzuimbegeleiding.

Volg ons ook op LinkedIn!