Outplacement coach

Bent u op zoek naar een ander soort functie of bent u reeds ontslagen? Dan kan een outplacement coach u ondersteuning bieden. Outplacement bij NCMconsult bestaat uit zowel het coachen als het adviseren bij de zoektocht naar een andere of nieuwe baan. Wat is outplacement? En wat kan NCMconsult als outplacement coach voor u betekenen? Dat lichten we u graag toe!

Wat is outplacement?

Outplacement is professionele begeleiding voor werknemers die reeds zijn ontslagen of op zoek zijn naar een nieuwe baan met een ander soort functie. Het is eigenlijk begeleiding van werk naar werk waarbij de outplacement coach u ondersteunt. Tijdens dit proces staat het hervinden van energie en zelfvertrouwen centraal. Het gaat er namelijk om dat de kansen op het vinden van een nieuwe baan vergroten, waarbij zelfvertrouwen en een goede motivatie van groot belang zijn! Dit zal dan ook centraal staan tijdens het gehele traject.

Wat kan NCMconsult als outplacement coach voor u betekenen?

Een outplacement traject bij NCMconsult duurt circa 6 maanden. Hierbij werkt u onder regie van een van onze loopbaanadviseurs aan het proces van uw oude baan naar een nieuwe baan. We werken onder andere aan het volgende:

Outplacementbegeleiding

  • Het in kaart brengen van uw persoonlijke eigenschappen. Wat zijn uw sterke punten en waar liggen uw zwaktes? Over welke competenties bezit u die uw kansen op de arbeidsmarkt kunnen vergroten?
  • Wat zijn de huidige kansen op de arbeidsmarkt en welke van deze kansen zijn geschikt voor u?
  • Welke stappen moet u zetten om tot de gewenst loopbaankoers te komen?
  • Ondersteuning bij een sollicitatiegesprek en het opstellen van een aantrekkelijke en eigentijdse CV.

Samen uw kansen op de arbeidsmarkt vergroten?

Wilt u een helder beeld van wie u bent, een realistisch beeld van wat bijpassende functies voor u zijn, en begeleiding van A tot Z tijdens het proces van werk naar werk? Neem dan contact met ons op! Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons voor outplacement terecht. Naast outplacement bieden wij ook loopbaanadvies, duurzame inzetbaarheid en verzuimbegeleiding.

Volg ons ook op LinkedIn!