Outplacement bureau Amsterdam

NCMconsult is een outplacement bureau in Amsterdam die u helpt bij het vinden van een nieuwe baan die bij u past. Dit kan zijn wanneer u bent ontslagen of wanneer u op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Wij begrijpen dat het vinden van een nieuwe baan die bij u past niet eenvoudig is. Daarom staan wij voor u klaar om u hierbij te helpen. Outplacement via NCMconsult bestaat uit coaching en het geven van advies. Dit gebeurt onder leiding van onze loopbaanadviseurs. Onze loopbaanadviseurs geven u persoonlijke aandacht. Wij zorgen ervoor dat u een baan vindt waar u met plezier naar toe gaat en voor een langdurige periode kunt werken.

Hoe helpen wij u aan de perfecte baan?

Als outplacement bureau ondersteunen wij u bij het traject van het vinden van een nieuwe baan. Wij helpen u bij het volgende:

  • Het inventariseren van uw persoonlijke eigenschappen en competenties;
  • De arbeidsmarkt analyseren en een bijpassende zoekrichting vinden;
  • Een op maat gemaakt plan opstellen met uw persoonlijke wensen;
  • Ondersteuning bij sollicitatie en het opstellen van een goede cv.

Kortom, wij werken samen met u aan uw outplacement. We kijken naar uw huidige situatie en behoeften. Op basis hiervan geven wij u gerichte oefeningen en opdrachten. Hiernaast vinden er ook gesprekken plaats met onze loopbaanadviseurs om een nog beter beeld van u te krijgen. Op deze manier kunnen we samen de richting bepalen die u op wilt en kijken of deze realistisch is.

Outplacement op maat

Als outplacement bureau in Amsterdam staan wij voor kwaliteit en resultaat. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding om de kans op een goed resultaat te vergroten. Doordat wij een goed beeld van u hebben kunnen wij u helpen bij het vinden van de baan die het best bij u past!

Interesse?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij NCMconsult terecht voor een outplacement traject. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Volg ons ook op LinkedIn!