Christien van der Most

Werk is meer dan een manier om je geld te verdienen! Neem daarom zelf de leiding over je loopbaan!

Leiderschap in je loopbaan is niet vanzelfsprekend maar helpt wèl naar meer werkplezier, betere inzet van talenten, meer productiviteit en langer inzetbare en fitte medewerkers.

Wie is Chistien van der Most?

Na veel mensen begeleid te hebben naar een nieuwe werksituaties als manager ben ik nu geschoold en getraind als loopbaanadviseur en coach en heb ik mijn werkterrein verlegd naar loopbaanadvies en advies op het gebied van duurzame inzetbaarheid binnen organisaties. Met een bewezen methodiek help ik medewerkers die vastgelopen zijn weer op weg en laat ze een volgende stap zetten in hun loopbaan en hun persoonlijke leven.

Ik ben sterk in het mensen inzicht bieden in eigen mogelijkheden en weer in hun kracht zetten en vanuit kracht en kennis laten werken en groeien van medewerkers. Doordat mensen gaan doen waar ze plezier in hebben komt er meer tot stand, neemt verzuim af en wordt de inzetbaarheid vergroot.
Ik kan goed perspectief laten ontdekken en talenten ontwikkelen bij mensen en organisaties.

In mijn jarenlange ervaring als interim manager heb ik geleerd dat alles om mensen draait en dat ieder mens meer mogelijkheden heeft dan hij benut. Vaak ook heeft iemand geen inzicht in eigen mogelijkheden en belemmeringen waardoor het functioneren stagneert.

Ik zie snel wat iemand aan potentieel heeft en ben goed in het analyseren van processen tussen mensen en in organisaties en het sturen hiervan naar gewenst resultaat.

Ik ben NOLOC-erkend loopbaancoach en aangesloten bij het CoachingsGilde

NCMconsult helpt bij Loopbaanvragen, Outplacement, Duurzame inzetbaarheid en
Verzuimbegeleiding. NCMconsult is aangesloten bij de NOLOC en hanteert de beroepscode
van NOLOC-erkende loopbaanadviseurs.

Wij maken gebruik van beproefde methodes en
instrumenten. Voor assessments maakt NCMconsult gebruik van in de praktijk bewezen
tests.

Werkgebied

Ons werkgebied is groot Amsterdam,  NCMconsult kan uiteraard ook doorverwijzen naar betrouwbare collega’s elders in het land.

Naast een netwerk in – en kennis van – Zorgen Welzijn beschikt NCMconsult ook over een netwerk van relevante bedrijven enondernemingen, in het bijzonder in de Randstad.

Interesse?

Nog vragen? of liever een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?

neem contact op via

Mobiel:. +316 249 946 64
E-mail:. christien.vandermost@ncmconsult.nl
of vul uw gegevens in op onze contact pagina