Loopbaancoach Amsterdam

Bent u op zoek naar een loopbaancoach in Amsterdam? Wanneer uw werkplezier weg is, uw werkresultaten achter blijven of de uitdaging ontbreekt kan een loopbaancoach veel voor u betekenen. Bij NCMconsult vindt u loopbaancoaches die u helpen tijdens een loopbaanadviestraject! Graag vertellen we u meer over hoe dit precies in z’n werk gaat en welk resultaat u kunt verwachten na een traject met een loopbaancoach in Amsterdam.

Hoe gaat het in z’n werk?

Een traject met een loopbaancoach duurt gemiddeld drie maanden. Voorafgaand aan het traject bespreekt u samen met de coach uw situatie. Aan de hand hiervan maakt u samen met uw loopbaancoach een stappenplan op maat. Tijdens het traject zelf werken we met behulp van oefeningen, opdrachten en gesprekken met uw loopbaancoach. Hierbij staan een aantal dingen centraal:

  • Het in kaart brengen van persoonlijke eigenschappen, sterktes en zwaktes, wensen en mogelijkheden, en competenties met betrekking tot de verdere loopbaan;
  • Het verkennen van de (kansen op de) arbeidsmarkt en het bepalen van een realistische zoekrichting;
  • Een persoonlijke ontwikkeling- en actieplan, waarin de noodzakelijke stappen worden gepland die leiden tot de (meest) gewenste loopbaankoers, waaronder een eventueel opleidingsplan.

Gedurende het traject met uw loopbaancoach wordt er een breed scala aan instrumenten gebruikt. Dit kunnen onder andere werkmappen, HZO tekstboekjes en eventueel aanvullende tests zoals een opleidingstest, persoonlijkheidstest, en/of competentietest zijn.

Het resultaat van een traject met een loopbaancoach in Amsterdam

Na een traject van loopbaanbegeleiding bij NCMconsult garanderen wij u het volgende:

  • Een helder beeld van wie u bent, wat uw competenties zijn en wat u wilt;
  • Een nieuw toekomstperspectief;
  • Een stappenplan waarmee u aan de slag kunt gaan.

Interesse? Neem contact met ons op!

Ons loopbaanadvies traject kan zowel door particulieren als bedrijven worden aangevraagd. Heeft u interesse in een loopbaancoach of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier!

Volg ons ook op LinkedIn!