Loopbaanbegeleiding Amsterdam

Bent u op zoek naar loopbaanbegeleiding in Amsterdam? Of u nu al jarenlang meedraait of aan het begin van uw loopbaan staat, bij NCMconsult bent u aan het juiste adres! Wij geven richting aan uw loopbaan. Dit doen wij door middel van loopbaanadvies. Ook voor outplacement, duurzame inzetbaarheid en verzuimbegeleiding kunt u bij ons terecht. Wij hanteren altijd een stappenplan die aan de hand van uw wensen op maat wordt gemaakt. Hoe gaat dit precies in z’n werk? En wat is het resultaat van loopbaanbegeleiding in Amsterdam door NCMconsult?

Hoe gaat loopbaanbegeleiding in z’n werk?

Een loopbaantraject duurt gemiddeld drie maanden. Van tevoren bespreken we uw situatie en geven we een advies over welke aanpak het beste bij u past. Aan de hand hiervan werken we tijdens het traject met behulp van oefeningen, opdrachten en gesprekken met onze loopbaancoaches. Hierbij staan een aantal dingen centraal:

  • Het in kaart brengen van persoonlijke eigenschappen, sterktes en zwaktes, wensen en mogelijkheden, en competenties met betrekking tot de verdere loopbaan;
  • Het verkennen van de (kansen op de) arbeidsmarkt en het bepalen van een realistische zoekrichting;
  • Een persoonlijke ontwikkeling- en actieplan, waarin de noodzakelijke stappen worden gepland die leiden tot de (meest) gewenste loopbaankoers, waaronder een eventueel opleidingsplan.

Gedurende de loopbaanbegeleiding in Amsterdam wordt er gebruik gemaakt van een breed scala aan instrumenten. Deze instrumenten helpen u op weg. Wij werken, op basis van uw wensen, onder andere met de werkmap ‘Loopbaan Kompas’, HZO-testboekjes en eventueel aanvullende testen zoals een opleidingstest, persoonlijkheidstest en/of competentietest.

Het resultaat van loopbaanbegeleiding in Amsterdam door NCMconsult

Na een traject van loopbaanbegeleiding bij NCMconsult garanderen wij u het volgende:

  • Een helder beeld van wie u bent, wat uw competenties zijn en wat u wilt;
  • Een nieuw toekomstperspectief;
  • Een stappenplan waarmee u aan de slag kunt gaan.

Interesse? Neem contact met ons op!

Ons loopbaanadvies traject kan zowel door particulieren als bedrijven worden aangevraagd. Heeft u interesse in loopbaanbegeleiding of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op middels ons contactformulier!

Volg ons ook op LinkedIn!