Loopbaanadviseur

Met een loopbaanadviseur vergroot u uw kansen op de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat u met plezier naar uw werk gaat. Wanneer u met een goed gevoel naar uw werk gaat, is de kans namelijk ook groter dat u beter presteert. Een loopbaanadviseur kijkt samen met u naar uw huidige situatie. Hiernaast wordt gekeken wat u wilt bereiken en wat de mogelijkheden hiertoe zijn. Het inschakelen van een loopbaanadviseur helpt vooral wanneer u het gevoel heeft dat uw persoonlijke ontwikkeling stagneert, resultaten uitblijven, of er een uitdaging ontbreekt. U kunt bij ons terecht voor een loopbaanadvies traject! Dit traject duurt drie maanden. Tijdens dit traject maken wij gebruik van oefeningen, opdrachten en coach gesprekken om u verder op weg te helpen.

Adviestraject van NCM op maat

Tijdens ons loopbaanadvies traject staat u onder begeleiding van een van onze gespecialiseerde adviseurs. Samen met uw persoonlijke adviseur zult u gaan werken aan het volgende:

  • Het in kaart brengen van persoonlijke eigenschappen, sterktes en zwaktes, en competenties;
  • Het verkennen van de arbeidsmarkt en het bepalen van de zoekrichting;
  • Opzetten van een persoonlijk plan van aanpak.

Dit adviestraject is een traject op maat met persoonlijke aanpak. Iedere situatie is anders. Iedereen heeft persoonlijke wensen en kan een ander doel hebben dat hij of zij wilt bereiken. Door middel van deze persoonlijke aanpak streven wij naar het beste resultaat voor u en uw verdere carrière. Op deze manier gaat u de komende jaren weer vol plezier en energie naar uw werk. Dit zal uw loopbaan de positieve impuls geven die u nodig heeft.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over loopbaanadvies, of een van onze andere diensten, waaronder outplacement, verzuimbegeleiding, of duurzame inzetbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan altijd klaar om u verder op weg te helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u service op maat bieden. Uw belang staat bij ons voorop en wij zullen ervoor zorgen dat u zich optimaal kunt blijven ontwikkelen.

Volg ons ook op LinkedIn!