Loopbaanadvies Amsterdam

Bent u op zoek naar een loopbaanadvies traject in Amsterdam? Dan bent u bij NCMconsult aan het juiste adres! Wij ondersteunen u tijdens dit traject door te onderzoeken waar u staat in uw werk, waar u naartoe wil en wat uw mogelijkheden hierin zijn. Ook voor outplacement, duurzame inzetbaarheid en verzuimbegeleiding kunt u bij ons terecht. Graag vertellen we u meer over de inhoud van een loopbaanadvies in Amsterdam en de resultaten die u kunt verwachten.

Hoe ziet een loopbaanadvies in Amsterdam eruit?

Een gemiddeld loopbaanadvies traject in Amsterdam duurt drie maanden. Tijdens dit traject werken wij met oefeningen, opdrachten en coachgesprekken om u op weg te helpen. Hierbij staan een aantal dingen centraal:

  • Het in kaart brengen van persoonlijke eigenschappen, sterktes en zwaktes, wensen en mogelijkheden, en competenties met betrekking tot de verdere loopbaan;
  • Het verkennen van de (kansen op de) arbeidsmarkt en het bepalen van een realistische zoekrichting;
  • Een persoonlijke ontwikkeling- en actieplan, waarin de noodzakelijke stappen worden gepland die leiden tot de (meest) gewenste loopbaankoers, waaronder een eventueel opleidingsplan.

Tijdens ons loopbaanadvies traject maken wij gebruik van een breed scala aan instrumenten om u zo goed mogelijk op weg te helpen. Aan de hand van uw wensen bespreken we samen welke specifieke methoden en testen we gebruiken. Wij hanteren namelijk een persoonlijke aanpak om naar het beste resultaat te kunnen streven.

Het resultaat van een traject bij NCMconsult

Na een loopbaanadvies traject in Amsterdam garanderen wij u het volgende:

  • Een helder beeld van wie u bent, wat uw competenties zijn en wat u wilt;
  • Een nieuw toekomstperspectief;
  • Een stappenplan waarmee u aan de slag kunt gaan.

Samen werken aan uw loopbaan?

Heeft u interesse in ons loopbaanadvies traject of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Onze loopbaancoaches staan voor u klaar en streven samen met u naar een nieuwe toekomst!

Volg ons ook op LinkedIn!