Carrière coach

Er kan een moment aanbreken in uw leven wanneer u uw werk niet meer ziet zitten. Dit kan erg vervelend zijn gezien we het merendeel van onze tijd met ons werk bezig zijn. We werken in ons leven maar liefst zo een 70.000 uur. Wat doet u als u uw werk niet meer leuk vindt of u uw baan dreigt kwijt te raken? Een carrière coach zou dan een uitkomst voor u kunnen bieden om u weer op de goede weg te helpen.

Wat komt er aan bod bij het traject met een carrière coach?

Een carrière coach helpt u onder andere met de vraagstukken wie u bent, wat u kunt, wat u wilt en waarom u dat wilt. Ook worden er andere mogelijkheden besproken die geschikt zouden kunnen zijn voor u om uw loopbaan weer goed te hervatten. Op deze manier komt u er met de coach achter welk werk het beste bij u past en hoe u ervoor kunt zorgen dat u dit werk kunt gaan doen. In dit proces zal u als coachee veel zelf moeten doen en is de coach er enkel om u te begeleiden tijdens het proces.

Is een carrière coach altijd nodig?

Dit is zeker niet altijd nodig. U kunt het beste eerst met uw partner of vrienden bespreken wat er op het moment niet goed gaat wat betreft uw werk. Daarnaast zijn er boeken die hierover geschreven zijn die u kunt lezen en u kunt een hoop antwoorden op internet vinden. Indien u er dan nog steeds niet uitkomt kan een loopbaancoach u zeker verder helpen. U kunt dan een loopbaantraject starten, deze zijn vrij intensief. Een carrière coach is zeer ervaren in het vinden van antwoorden op lastige vragen die u heeft wat betreft het werk. U krijgt tijdens dit traject vragen en opdrachten en daarnaast komt u wekelijks langs op gesprek. Deze vorm van advisering heeft een erg hoog rendement en is dus zeker uw tijd waard.

Interesse in een loopbaancoach?

Indien u interesse heeft om een carrière coach in te schakelen kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Volg ons ook op LinkedIn!