Nieuw in Nederland en Hbo opleidingsniveau?

NCMconsult geeft in samenwerking met Nedles
en Succes met je Sollicitatie een praktische en professionele cursus om snel je weg te vinden op de Nederlandse Arbeidsmarkt.
We starten met een individueel loopbaanconsult met een ervaren loopbaancoach, daarna volg je 4 workshops met tussentijdse huiswerkopdrachten en je krijgt jouw persoonlijke loopbaan tools in een afrondend gesprek met de loopbaancoach.

De cursus is vooral heel praktisch, dat betekent dat je zelf ook meteen aan de slag gaat met een beroepentest en banenzoeker, je gaat passende bedrijven selecteren en je netwerk opbouwen en inzetten. Je leert je brief en CV en Social Media optimaal te gebruiken in jouw specifieke situatie en gaat actief solliciteren voor werk. In je werkboek kun je alle vorderingen bijhouden en ook na de cursus is dit nog een handig naslagwerk.

Als extra ga je mee naar zakelijke netwerkmeetings met de docenten en helpen we je afspraken maken voor netwerk gesprekken of om werkervarings bezoeken te maken.

De nieuwe cursus gaat van start op 7 juni 2018. aanmelden bij Nedles of eerst meer informatie via NCMconsult.